Media video file
Kronprinsen m.fl. åbner Food Nation visitor centre

Royal åbning af interaktivt besøgscenter for dansk fødevareproduktion

I dag har H.K.H. Kronprins Frederik, udenrigsminister Anders Samuelsen og erhvervsminister Brian Mikkelsen stået for åbningen af det nye besøgscenter fra Food Nation.

Food Nation er et offentlig-privat partnerskab etableret af den danske regering og førende private organisationer og virksomheder. Food Nation har til formål at skabe opmærksomhed om Danmark som førende indenfor innovativ, bæredygtig og effektiv fødevareproduktion. Food Nation tager imod internationale delegationer, der søger information om danske fødevareløsninger, produkter og samarbejde.

Ved at trykke play accepterer du cookies fra ekstern video-leverandør

Det nye besøgscenter tilbyder gæsterne en interaktiv oplevelse med både guidede fortællinger og mulighed for selv at udforske Danmark som fødevarenation.

Operate har i samarbejde med Food Nation udviklet strategi og plan for besøgscenteret og udsmykning, design og koncept, samt kodning og implementering af de fleste installationer, som møder gæsterne.

Gæsterne kan bl.a. opleve:

  • en fortællingsvæg, der på seks minutter opridser 200 års dansk fødevarehistorie,
  • en interaktiv skærm, der ikke bare viser en præsentation, men involverer oplægsholder og publikum i præsentationen,
  • et dialogbord, som ved lette tryk på bordpladen præsenterer de bedste danske fødevarecases,
  • en VR-fremstilling af den danske fødevareproduktion, det mest moderne udstyr, der anvendes i danske forarbejdningsfaciliteter eller en prisvindende restaurant.

Mødelokalerne på besøgscenteret inviterer dig til at styrke samarbejde, forhandling og videndeling blandt danske såvel som internationale interessenter, organisationer og virksomheder.

 

Kontakt
Direktør
Telefon
E-mail
bs@operate.dk

Operate Experience er specialister i oplevelseskommunikation