Randi Hovmann karakterbillede

Randi Hovmann bliver digital direktør

Operate har fortsat massivt fokus på virksomhedens digitale transformation. Derfor udnævner det digitale kommunikations- og adfærdsbureau den erfarne digitale toprådgiver, Randi Hovmann, til direktør.

Randi Hovmann har i 20 år arbejdet med digitale løsninger. Hun har spillet en central rolle i den digitale transformation, der gør Operate til det førende digitale kommunikations- og adfærdsbureau i Danmark. Derfor blev hun for nylig udnævnt til digital direktør.

Fremover skal Randi i den nye rolle styrke den digitale kerneforretning og sikre, at Operates kunder i højere grad tænker digitalt først og får bedre digitale løsninger.

Alle virksomheder, organisationer og myndigheder ved, at de skal være digitale, og de har investeret i apps, hjemmesider og selvbetjeningsløsninger. Men de opnår ikke altid den effekt, som det var hensigten.

”Der er et kæmpe potentiale i at etablere stærke dagsordensættende og adfærdsforandrende digitale løsninger. Operate har velafprøvede digitale metoder, der påvirker både holdninger og handlinger. Huset rummer specialistkompetencer, som kan forløse det potentiale”, siger Randi Hovmann digital direktør i Operate.

Ina Rosen, der er den hidtidige digitale direktør i Operate, har nu tværgående ansvar for at drive husets digitale transformation endnu videre.

Operate Experience er specialister i oplevelseskommunikation